Centre de Recuperació i d'Investigacions Submarines

  CRIS CURSOS SERVEIS DEP. MÈDIC

 

 

DINAR INSTITUCIONAL 2017

 

El passat diumenge 23 de abril, vam celebrar el tradicional dinar institucional del nostre club i tot va anar força bé, potser uns dels millors dels últim anys, en totes les taules hi havia una molt bona harmonia. L’acte va començar a quarts de dues i va finalitzar a les sis de la tarda, els assistents es trobaven tant a gust que es resistien a marxar.

Entre els actes del dinar, fem una especial menció a l’entrega dels trofeus de reconeixement a la fidelitat als socis que en aquest any en fa cinquanta que estan en el nostre club recolzant-nos incondicionalment, en aquest cas hi trobem a en Miquel Bravo Franch, que per circumstancies personal no va poder assistir, però vam manifestar-ho com si hi fos present, tot i esperant poder-li fer entrega del trofeu personalment.

També vam poder gaudir de les xerrades que habitualment ens regalen en Eduard Admetlla i en Frederic Malagelada, aquest últim explicant-nos las activitats arqueològiques submarines que es duen a terme en aigües de Sitges, tot plegat molt interesant.


En definitiva, l’acte va complir perfectament el seu objectiu, reunir a un grup de homes i dones de cor esportiu amb la finalitat de passar un bona estona amb amics i companys.


Des de aquí tornem a donar les gracies a tots els assistents per la seva fidelitat, amistat i simpatia.

24 d’abril de 2017

(En aquest enllaç hi trobareu algunes de les fotografies que es van fer)

https://www.dropbox.com/sh/pq1pryoidj9lywy/AAA_xUirg8VRuuB95sVg0Yeqa?dl=0

 

Els homes i dones de cor esportiu

 

C.R.I.S. Viladomat, 141 Ent. 3a 08015 Barcelona. Tel.:93 317 64 51

email: cris@cris.es

 ©C.R.I.S. 2011